Ramen en Deuren

Ramen en deuren – Verkoop en installatie

Professioneel advies, nauwkeurige opmeting, verkoop en plaatsing van ramen en deuren. Dat is wat we doen bij Bouwbedrijf Pieprzyk. Omdat wij een uitgebreide service bieden, krijgt u bij ons alles op één plek voor elkaar. Wij selecteren de perfecte deuren en ramen voor uw gebouw.

Installatie van deur- en raamsystemen

Raaminstallatie is iets waarop je niet moet besparen. Alleen een goed uitgevoerde montage garandeert een jarenlange probleemloze werking van uw kozijnen. Goed gemonteerde ramen garanderen de veiligheid van hun gebruik en natuurlijk hun dichtheid. Ons aanbod omvat deur- en raamsystemen met of zonder warmte-isolatie. Wij maken de bij ons gekochte producten klaar voor transport en vervoeren ze veilig naar de aangegeven plaats, waar ons professionele team de installatie van ramen en deuren uitvoert.

Hoe kiest u een deur voor uw huis?

Wat zou de ideale toegangsdeur moeten zijn? Eerst en vooral warm, duurzaam, luchtdicht en stil. Moderne deuren zijn opgebouwd uit meerdere lagen, zodat de binnenkant thermisch isolatiemateriaal bevat (bijvoorbeeld polyurethaanschuim, minerale wol of polystyreen). De voordeur is het visitekaartje van elk huis. Het is natuurlijk de moeite waard om te zorgen voor hun beste prestaties en functionaliteit, maar ook voor hun uiterlijk. Ze moeten zeker passen bij het type, de stijl en de vorm van het gebouw. Zodat het geheel, samen met de ramen, een samenhangend geheel vormt.

Waarop letten bij de keuze van ramen?

Het aantal en de plaats van de ramen in een gebouw wordt al in de ontwerpfase bepaald. Vaak is het ook op dit punt dat een beslissing moet worden genomen over het type en het ontwerp van de ramen. U kunt kiezen uit 3 basisopties: kunststof (PVC), hout of aluminium. Bij de keuze van ramen zijn er, naast de esthetische kwaliteiten, bepaalde parameters die uiterst belangrijk zijn om op te letten. Deze omvatten de warmteoverdrachtscoëfficiënt (Umax).

ramen en deuren

Het kiezen van ramen is beslist een serieuze beslissing met gevolgen op lange termijn. Als u behoefte heeft aan deskundig advies van specialisten en praktijkmensen op dit gebied, kom dan naar Bouwbedrijf Pieprzyk. Wij adviseren, verkopen en plaatsen uw droomramen!

Bewezen bedrijf voor de installatie en verkoop van ramen en deuren

Wij houden ons bezig met zowel de verkoop als de installatie van ramen en deuren. Wij bieden alleen producten aan van bewezen bedrijven. Onze diensten omvatten advies bij het kiezen van de beste oplossing op maat, gratis metingen en een deskundige installatie volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Bij ons kunt u altijd rekenen op een individuele aanpak en aantrekkelijke prijzen.