PARTNERS

Thermocork

THERMOCORK

Een revolutionaire, natuurlijke, dampdoorlatende kurkcoating
THERMOCORK® is een ideale vervanging voor traditionele renovatiesystemen. Wij bieden een innovatieve, milieuvriendelijke oplossing. Kurk is een lichtgewicht maar duurzaam materiaal dat veel voordelen biedt voor uw gebouw. Steeds meer schilders en stukadoors ontdekken de voordelen van de THERMOCORK®-coating voor binnen- of buitengebruik en introduceren deze oplossing in hun aanbod. Daarnaast is THERMOCORK® ook een geschikt product voor bedrijven die renovatiewerken uitvoeren aan industriële installaties en asbestoppervlakken beschermen.

Thermocork
KBE

KBE

KBE is meer dan een profielleverancier. Wij zijn niet tevreden met het aanbieden van hoogwaardige profielen aan onze klanten, maar zien onszelf als een partner die individuele totaaloplossingen biedt voor alle vragen op het gebied van raambouw.

Als flexibele, middelgrote dienstverlener voor het succes van de klant biedt KBE ondersteuning vanaf het begin van de samenwerking. Bijvoorbeeld bij het opzetten van de productie en bij alle productievraagstukken zoals de keuze en het gebruik van machines en gereedschappen.

GALECO

GALECO

Galeco Sp. z o.o. werd opgericht in 1996. Het is een particuliere onderneming met 100% Pools kapitaal. Galeco is een van de bedrijven die opereren en ontwikkelen onder de GALECO Rainwater Technology business group. bHet bedrijf is gespecialiseerd in engineering, productie en distributie van regenwaterafvoersystemen. Tot de belangrijkste producten behoren dakgootsystemen. We zijn begonnen met het importeren van PVC-systemen en zijn vervolgens overgegaan op productie onder ons eigen merk. Het brede scala aan producten dat door Galeco wordt geleverd is het resultaat van professionele ervaring die is opgedaan gedurende de gehele exploitatieperiode en van nauwgezet uitgevoerd marktonderzoek.

GALECO
SKYFENS

SKYFENS

Dakramen zijn gebaseerd op het gepatenteerde concept van zowel het PVC-profielsysteem als het beslagsysteem, bevestigd door een octrooireinigingstest en een aanvraag bij het Europees Octrooibureau. Het nieuwe product wordt vervaardigd op basis van een modern machinepark. De PVC-verwerkingsafdeling wordt vertegenwoordigd door Hollinger en Rotox, de plaatverwerking is een onschatbare en universele Amada lasersnijder, evenals pneumatische apparatuur en walslijnen van eigen ontwerp. De nieuwe fabriek is een ander instrument om het hoofddoel te bereiken, namelijk de klanten producten van de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs leveren.