Over ons

Ik ben Jan Pieprzyk (niet moeilijk, gewoon 'pjepsjik’ ;), zaakvoerder van Bouwbedrijf Pieprzyk. Voor mij staat tevredenheid van mijn klanten bovenaan mijn prioriteitenlijst! Daarom ben ik zelf elke dag aanwezig op de werf om mee te werken, controles uit te voeren of, nog belangrijker, om te overleggen met de bouwheer. Alleen op die manier kunnen we een dagelijkse, korte opvolging mogelijk maken en zo tegemoet komen aan de wensen van de klant.

U kan op ons rekenen voor grote bouwwerken zoals gevelrenovatie (met Thermocork kurkspray), dakwerken (incl. goten en regenpijpen), leveren en plaatsen van ramen en deuren (Schuco, Aluplast of Salamander), metselwerk en totaalrenovatie.

Werk met ons samen!

Wij komen ook graag langs om kleinere klussen uit te voeren! Wij weten immers uit ervaring dat dit voor veel mensen een wereld van verschil kan maken.

Ik werk samen met mijn team van 5 vaste werknemers. Werkijver, teamspirit én vakkennis zijn voor mij erg belangrijk. Dit vertaalt zich immers rechtstreeks naar het eindresultaat, waar we steeds opnieuw trots op mogen en moeten zijn.

Hoe dan ook streven wij steeds naar een grote klanttevredenheid door mee te denken en mee te zoeken naar oplossingen, en dit altijd voor een eerlijke prijs!

Bouwbedrijf Belgie