Aannemer spuitkurk in België

Erkend spuitkurk aannemer

Spuitkurk heeft een isolerend effect omdat deze ademt. Een spuitkurklaag voorkomt schimmel, vocht en zwammen. Bovendien is spuitkurk een milieuvriendelijk product! Als erkend verdeler en aannemer van spuitkurk zetten wij even de voordelen ervan op een rijtje:

– Flexibel (bestand tegen barsten en krimpen)

– Duurzaam

– Uitstekende geluids- en vochtisolatie

– Brandwerend

– Ecologisch (gemaakt van natuurlijke materialen, niet schadelijk voor het milieu)

– Het wordt aangebracht zonder voegen of naden

– Universeel. Het kan op verschillende oppervlakken worden aangebracht, zowel binnen als buiten

– Breed scala aan kleuren

– Perfect egale afwerking

Waar kan spuitkurk worden toegepast?

Spuitkurk kan zowel op binnen- als buitenmuren aangebracht worden. Het hecht op verschillende ondergronden. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is een ideale afwerking voor een buitengevel, gezien het een ademend natuurproduct is en het voor een perfect egale afwerking zorgt.

aannemer spuitkurk

Hoe wordt spuitkurk vervaardigd?

Spuitkurk is een ecologisch product waarvoor de grondstof uit de kurkeik gehaald wordt. De kurk voor onze producten wordt gemaakt van de schors, die telkens weer aangroeit. De bomen moeten dus niet gekapt worden!

Spuitkurk – installatie en verkoop

Bouwbedrijf Pieprzyk is niet alleen erkende spuitkurkplaatser, maar ook exclusieve distributeur voor heel België en Nederland. Heeft u een gevel- of isolatiebedrijf; bent u metselaar of stukadoor, dan kunt u bij ons spuitkurk bestellen in de kleur van uw keuze.

Contacteer ons, en wij sturen u een gratis productmonster.