aannemer gevelisolatie

Gevelisolatie is één van de meest effectieve manieren om warmte in de winter binnen en in de zomer buiten te houden. Om een gevel perfect te isoleren en af te werken, raadpleegt u best een professional.

Wij staan u graag bij bij het optimaal isoleren en afwerken van uw gevel.

Gevelbepleisteraar

Bij het bepleisteren van gevels volgen wij de belangrijkste principes om ervoor te zorgen dat uw vernieuwde gevel decennia lang meegaat.

Dit is waar wij in het bijzonder op letten:

– het gebruik van de juiste instrumenten en producten (gecertificeerd, getest en betrouwbaar)

– goede voorbereiding van de ondergrond (wij pleisteren alleen op droge en vlakke muren om een perfect resultaat te bereiken),

– werken in geschikte weersomstandigheden (wij gaan nooit aan de slag met de afwerking als er een negatieve invloed kan zijn op het resultaat door het weer – b.v. door vrieskou)

– ijverig werken en de werkplek schoon houden.

Waarmee isoleer ik de gevel?

Er zijn verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw energiefactuur omlaat gaat en uw wooncomfort omhoog. 

Om te isoleren, maken we meestal gebruik van PIR, PUR of EPS. Uiteraard kunnen meer ecologische producten ook gebruikt worden. 

Wij adviseren u graag wat het beste past bij uw (renovatie)project.

AANNEMER GEVELISOLATIE

Voor de afwerking van uw gevel zijn er veschillende mogelijkheden. Ervaring leert ons dat natuurkurk toch één van de betere opties is. Het wordt meer en meer gebruikt en de techniek van spuitkurk blijft in populariteit toenemen. 

De kurklaag is een een dunne en naadloze laag, bestaande uit een mengsel van geselecteerde kurkdeeltjes, verschillende soorten oplosmiddelvrije harsen op waterbasis, minerale vulstoffen, stabilisatoren en additieven. Wij gebruiken Thermocork spuitkurk.