Aannemer crepi

Bent u aan het bouwen? Of misschien is uw gevel aan renovatie of onderhoud toe? In beide gevallen is het aangewezen om beroep te doen op een ervaren aannemer die u kan adviseren, rekening houdend met uw budget en noden.

Soorten crepi

Er zijn 5 verschillende manieren om uw gevel te bepleisteren:

  • Crepi gebaseerd op mineralen: Deze is relatief goedkoop en gemakkelijk aan te brengen, maar kan niet nat worden afgewassen en is niet erg flexibel, waardoor er sneller barsten ontstaan.
  • Crepi gebaseerd op siliconen: Deze zorgt ervoor dat het gebouw niet meer kan „ademenen”, omdat deze niet damp-doorlatend is.
  • Crepi gebaseerd op acryl: Deze kan alleen op piepschuim worden aangebracht en is dampdoorlatend, maar is niet schimmelwerend.
  • Crepi gebaseerd op silicaat: Deze is moeilijk aan te brengen en er is slechts een beperkte kleurkeuze.
  • Crepi gebaseerd op natuurkurk: Deze is vocht- en schimmelwerend, dampdoorlatend, verkrijgbaar in vele kleuren, en het is bovendien een ecologisch, natuurlijk product.

Als ervaren bouwbedrijf adviseren wij het gebruik van spuitkurk om uw gevel af te werken. Het is een materiaal dat wij al vele jaren bij onze klanten thuis gebruiken. Wij staan garant voor de beste kwaliteit en een jarenlang perfect resultaat!

Waarop letten bij het kiezen van een pleister?

Let erop dat het materiaal dat u kiest voor uw gevel ook een isolerend product is (het absorbeert en blokkeert van nature warmte). Compatibiliteit met de meest voorkomende bouwmaterialen (bijv. baksteen, polystyreen, hout…) is een zeer belangrijke parameter. Ook waterbestendigheid, thermische en akoestische isolatie zijn belangrijk. En natuurlijk het visuele aspect – een grote keuze aan kleuren. De gevel is immers het visitekaartje van uw woning.

Laat u daarom altijd bijstaan door een professionele en ervaren aannemer!

aannemer crepi

Renovatie en onderhoud

Als u schade, scheuren of koudebruggen opmerkt waardoor uw huis aanzienlijke hoeveelheden warmte verliest, is dat een zeer goede reden om een gevelrenovatie te overwegen. Scheuren of afbrokkeling van het oppervlak zijn immers vaak het gevolg van het binnendringen van vocht. Met vochtschade tot gevolg.

Ervaren gevelbepleisteraar

Pleisterwerk is een essentiële fase van het bouwproces die de vaardigheden van een ervaren vakman vereist. 

Het is dan ook van groot belang dat u een ervaren aannemer contacteert. 

U bent bij Bouwbedrijf Pieprzyk aan het juiste adres!