Aannemer buitenrenovatie

Aannemer voor gevel- of totaalrenovatie

Vooraleer u aan een (totaal)renovatie begint, is het erg belangrijk om een timing en een budget voor ogen te hebben. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en wordt uw droomproject geen nachtmerrie.

Wij staan u graag bij bij uw totaalrenovatie.

Wij geven u alvast enkele belangrijke tips mee:

  1. Ervaring en vakkennis is van cruciaal belang om uw project tot een mooi einde te brengen. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres!
  2. Alvorens aan een renovatieproject te beginnen, is het belangrijk om de huidige staat van het te renoveren gebouw op te maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan eens u aan de renovatiewerken begint. Ook hierin kan u zich best laten adviseren door een ervaren aannemer. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres!
  3. Overweeg het gebruik van duurzame, ecologische materialen.  Denk daarbij vooral aan isolatie van de gevels zodat u achteraf bespaart op energie!
  4. Denk vooruit! Op die manier investeert u in uw eigen toekomst. Investeer nu in isolatie om er achteraf voordeel uit te halen.
aannemer buitenrenovatie

Renoveren zonder kopzorgen?

Een (totaal)renovatie betekent vaak een lange weg afleggen van afbraak en opbouw. Om ervoor te zorgen dat uw project niet uitmondt in een nachtmerrie, staan Jan en zijn team klaar voor u. Advies, overleg, dagelijkse opvolging én vakkundigheid staan daarbij altijd centraal!