Aannemer Bouwbedrijf

Aanemersbedrijf Pieprzyk staat voor een betrouwbare partner met kennis van zaken en ervaring. Met trots tonen wij onze realisaties!

Pieprzyk bouwbedrijf

Bij Bouwbedrijf Pieprzyk vertrouwen we op deskundige arbeidskrachten en ervaren technisch personeel. Met ons team realiseren wij uitgebreide renovatieprojecten en bouwwerkzaamheden in de regio Limburg en Kempen. Waarvoor kan u bij ons allemaal terecht? 

– (Totaal)renovaties, zowel binnen als buiten

– Opleveren van instapklare woningen

– Leveren en installeren van ramen en deuren (PVC en aluminium)

– Thermocork spuitkurk

– Metselwerk

– Dakwerken

Werkgebied

Bouwbedrijf Pieprzyk is gevestigd in Boorsem, België. Het spreekt dan ook voor zich dat de meeste van onze opdrachten in de provincie Limburg zijn te situeren. Dit neemt niet weg dat we ook al verschillende projecten tot een goed einde gebracht hebben in Diest (Vlaams Brabant) en Balen (Antwerpen). 

Naast onze bouwprojecten, zijn we ook officiële distributeur van Thermocork spuitkurk. 

Wij werken zowel met particulieren als met bedrijven. 

aannemer bouwbedrijf

Waarom wij?

Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijke en zeer individuele benadering. Elke opdracht die wij uitvoeren wordt voorafgegaan door een gedetailleerde bespreking, met gepersonaliseerd advies. Wij streven daarbij altijd naar de beste en tevens de meest betaalbare oplossing voor de klant. Onze deskundigheid en vakmanschap komen hier zeker van pas!

Voor onze realisaties gebruiken wij steeds kwalitatieve materialen, die garant staan voor een mooi eindresultaat én gebruikscomfort. Wij woorden door onze klanten dan ook zeer gewaardeerd en zij bevelen ons met een gerust hart aan bij hun vrienden. Sluit u ook aan bij onze kring van tevreden klanten?