Elke sector heeft zijn game changers, d.w.z. producten of diensten die het imago kunnen veranderen. De renovatie- en bouwsector en de thermische kurk vormen hierop geen uitzondering.

Thermische kurk maakt volledig nieuwe en effectievere methodes mogelijk om een huis of gebouw te isoleren, waaronder sproeimethoden. Uitstekende thermische en akoestische isolatie, brede toepassing en goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de belangrijkste voordelen van deze oplossing.

Het is dan ook geen verrassing dat het erg populair is bij particulieren en bedrijven. Als jij ook van plan bent om een gebouw te isoleren, kijk dan wat wij voor jou kunnen doen!

Voordelen van spuitkurk

We zeiden al dat thermische kurk erg populair is bij klanten, maar deze goede faam komt niet uit het niets. Integendeel, het is het resultaat van een lange lijst voordelen. Hier zijn ze!

  • Flexibiliteit – de sproeikurk kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende oppervlakken, ook complexe (bv. knikken, scherpe hoeken).
  • Duurzaamheid – thermische kurk is bestand tegen beschadiging en schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Isolatie – kurk biedt uitstekende thermische en waterisolatie en akoestische isolatie.
  • Milieuvriendelijk – thermische kurk wordt gemaakt van natuurlijke materialen en is dus milieuvriendelijk.
  • Veelzijdigheid – kurk kan op verschillende oppervlakken worden gebruikt, zowel binnen als buiten.
  • Ruime keuze aan kleuren – spuitkurk is verkrijgbaar in verschillende tinten, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan individuele voorkeuren.

Zoals je ziet, zijn de voordelen heel breed – van typisch esthetisch tot praktisch. Voeg daar nog brandwerendheid en een goede prijs aan toe en je hebt een van de beste thermische isolatiematerialen op de markt.

Aannemer spuitkurk in Genk

Zelfs het beste isolatiemateriaal kan zijn functie niet 100% vervullen als het verkeerd gelegd wordt. Daarom werk je bij het kiezen van een isolatiesysteem best samen met specialisten.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de bouw- en renovatiesector en als fabrikant en gebruiker van thermische kurk kennen we het materiaal door en door. Daardoor kunnen we niet alleen het hoogst mogelijke serviceniveau bieden, maar klanten ook adviseren over de optimale oplossing.

Als aannemer van sproeikurk zijn we vooral actief in de stad Genk en omgeving, maar we hebben niet alleen in België, maar ook in Nederland met succes verkooporders uitgevoerd. Neem contact met ons op en wij vinden het perfecte product voor u!