Aannemer spuitkurk

Sproeierstopper aannemer

Het isoleert perfect, bespaart geld en voorkomt schimmel, vocht en zwammen. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van spuitkurk. Het gebruik ervan heeft een aantal voordelen – bijvoorbeeld voor de portemonnee van de gebruiker en voor het milieu. Als jarenlange verkoper en aannemer van spuitkurk willen wij u graag vertellen waarom u voor dit isolatiemateriaal moet kiezen.

Wat zijn de voordelen van spuitkurk?

Ontdek waarom u voor deze specifieke oplossing moet kiezen. Dit zijn de eigenschappen van kurk:

– flexibel (bestand tegen barsten en krimpen)

– duurzaam,

– uitstekende geluids- en vochtisolatie,

– brandwerend,

– ecologisch (gemaakt van natuurlijke materialen, niet schadelijk voor het milieu),

– wordt aangebracht zonder voegen of naden,

– universeel. Het kan op verschillende oppervlakken worden aangebracht, zowel binnen als buiten,

– breed scala aan kleuren. U kunt kiezen uit verschillende tinten om uw huis in te richten (zowel ingetogen en universeel, als meer gedurfd).

Waar kan deze oplossing worden toegepast?

Als ervaren aannemer van spuitkurk weten wij dat dit materiaal op veel plaatsen goed werkt. Naast zijn functionaliteit zorgt het ook voor decoratie van het huis en de omgeving. Het is geweldig voor het isoleren en beschermen van gebouwen tegen brand, vocht, schimmel of scheuren. Het is een uitstekende keuze omdat het geluidsisolerend werkt en volledig bestand is tegen slechte weersomstandigheden.

aannemer spuitkurk

Hoe wordt natuurlijke kurk verkregen?

De grondstof wordt uit de bomen gehaald, maar, en dat is cruciaal, zonder ze te kappen. De kurk voor onze producten wordt gemaakt van de schors. Bij het verwijderen ervan komt zuurstof in de lucht en het is een iteratieve actie, omdat de boomschors telkens weer aangroeit. Bovendien komt deze actie de planeet ten goede doordat de hoeveelheid kooldioxide in het milieu wordt verminderd.

Sproeistop – installatie en verkoop

Bij Bouwbedrifj Pieprzyk houden we ons niet alleen bezig met het plaatsen en aanbrengen van kurk op diverse oppervlakken. Wij zijn de exclusieve distributeur voor heel België en Nederland. Heeft u een gevel- of isolatiebedrijf; bent u metselaar of stukadoor, dan kunt u bij ons spuitkurk bestellen in de kleur van uw keuze. Als u deze oplossing wilt testen, om te zien hoe de verschillende tinten eruit zien, hebben we daar een oplossing voor. Contacteer ons, en wij sturen u een gratis productmonster om u te overtuigen van de geweldige kwaliteit. We gebruiken het elke dag, in ons dagelijks werk.