aannemer gevelisolatie

Gevelisolatie is een van de meest effectieve manieren om warmte binnen een gebouw te houden. Dat kan op verschillende manieren, en om de ideale oplossing voor uw gebouw te vinden, raadpleegt u best een professional gevelisolatie aannemer. In ons bedrijf houden wij ons bezig met gevels – zowel de isolatie als de bepleistering ervan.

Gevelbepleisteraar

Bij het bepleisteren van gevels volgen wij de belangrijkste principes om ervoor te zorgen dat onze gevels oplossingen zijn die vele, vele jaren meegaan.

Dit is waar wij in het bijzonder op letten:

– het gebruik van de juiste instrumenten en producten (gecertificeerd, getest en betrouwbaar),

– goede voorbereiding van de ondergrond (wij pleisteren alleen op droge en vlakke muren om een perfect resultaat te bereiken),

– werken in geschikte weersomstandigheden (wij voorkomen bevriezing van het pleisterwerk en ongelijkmatige verdeling bij warm weer. We voeren het werk uit bij gunstige weersomstandigheden),

– ijverig werken en de werkplek schoon houden.

Waarmee isoleer ik de gevel?

Er zijn verschillende mogelijkheden, maar na jarenlange ervaring en voltooide klussen adviseren wij het gebruik van natuurkurk. Het is een oplossing met een bijna eindeloze lijst van voordelen. Het wordt steeds meer gebruikt door projectontwikkelaars, stukadoors, schilders en particulieren. De techniek blijft in populariteit toenemen en wordt in veel Europese landen steeds populairder.

AANNEMER GEVELISOLATIE

De kurklaag is een een dunne en naadloze laag, bestaande uit een mengsel van geselecteerde kurkdeeltjes, verschillende soorten oplosmiddelvrije harsen op waterbasis, minerale vulstoffen, stabilisatoren en additieven. Door dit mengsel is Thermocork het meest aanbevolen materiaal voor gevelisolatie.

Bewezen partner voor bouw en renovatie

Wij zijn niet alleen een gevelisolatiebedrijf en een gevelbepleisteraar. De omvang van onze diensten is veel breder, zo kunt u ons inschakelen voor diverse renovatiewerkzaamheden, woningbouw, thermische isolatie, installaties en meer. Op de homepage en de afzonderlijke tabbladen van onze website vindt u ons volledige dienstenaanbod, waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Heeft u vragen, zorgen, advies nodig? Bel ons, laten we praten!