aannemer dakwerken

Dakdekker

Het dak is een van de belangrijkste elementen van een gebouw – het beschermt het huis en de bezittingen tegen het weer: regen, wind of sneeuw. De dakstructuur is vrij complex en moet zeer solide zijn. Het is de moeite waard om alleen een beroep te doen op ervaren dakdekkers. Zoals ons bedrijf!

Dakbedekking voor de komende jaren

Op basis van jarenlange ervaring en talloze uitgevoerde dakwerken en verkochte materialen bieden wij u deskundig advies en uitgebreide dakbedekkingsoplossingen. Van de selectie van de beste materialen tot deskundig vakmanschap en een geavanceerde dienst na verkoop. Wij houden ons niet alleen bezig met dakbedekking, maar verkopen ook Thermocork, dat ideaal is voor het isoleren van plafonds en daken.

Thermische en akoestische dakisolatie

Is het mogelijk de verwarmingstemperatuur van een dak tot 20°C te verlagen met een dakbedekking? Ja! U hoeft alleen maar te kiezen voor de originele Thermocork, die wij (als dakisolatiebedrijf) dagelijks toepassen op dakbedekkingen – inclusief oude, tinnen, asbest etc. Door het dak te bedekken met een natuurlijke, dampdoorlatende kurklaag wordt het dak uitstekend thermisch geïsoleerd (als u kiest voor een lichtgekleurde bedekking). Maar dat is nog niet alles!

Geluidsisolatie van het dak

Eiken kurkdaken zorgen voor een uitstekende geluidsisolatie in uw huis of een ander gebouw. Als uw dak bedekt is met plaatstaal, is er binnen waarschijnlijk galm door regenval. Een coating van Thermocork dempt deze galm en maakt het binnen aangenaam stil, zelfs wanneer de weersomstandigheden buiten niet gunstig zijn.

aannemer dakwerken

Dakisolatie aannemer

Uw dak isoleren met kurk is niet alleen een bescherming tegen lawaai, vocht, schimmels en schimmel. Met een uitstekende warmte-isolatie kunt u veel geld besparen en uw verwarmingskosten tot de helft verlagen. Laat warmte niet „ontsnappen” uit uw huis door slechte dakisolatie, kieren, lekken of onjuist gelegde dakbedekking. Als de dakisolatie-aannemer die u kiest een professional blijkt te zijn, kunt u rekenen op een aantal voordelen – comfortabel wonen en geld besparen. Wij bevelen onszelf aan! Bel ons en we geven u een offerte.