Aannemer crepi

Ben je een huis aan het bouwen? Of misschien is de gevel van uw gebouw aan renovatie of onderhoud toe? In beide gevallen heeft u een bewezen aannemer crepi die u kan adviseren over de beste oplossing voor uw behoeften en budget.

Soorten gips

De pleisters kunnen worden onderverdeeld in 5 soorten:

  • mineralen (ze zijn goedkoop en gemakkelijk aan te brengen, maar ze kunnen niet nat worden afgewassen en zijn niet erg flexibel, zodat ze snel kunnen barsten),
  • siliconen (maakt het gebouw „niet-ademend” – niet dampdoorlatend),
  • acryl (kan alleen op piepschuim worden aangebracht, is dampdoorlatend en niet schimmelwerend)
  • silicaat (moeilijk aan te brengen, beperkte kleurkeuze)
  • natuurkurk (vocht-, schimmel- en schimmelbestendig, dampdoorlatend, verkrijgbaar in vele kleuren, milieuvriendelijk).

Als ervaren bouwbedrijf adviseren wij het gebruik van spuitkurkbepleistering. Het is een materiaal dat wij al vele jaren bij onze klanten thuis gebruiken. We hebben er alle vertrouwen in en weten dat we de beste kwaliteit en duurzaamheid bieden voor de komende jaren.

Waarop letten bij het kiezen van een pleister?

Let erop of het materiaal dat u kiest voor uw gevel ook een isolerend product is (het absorbeert en blokkeert van nature warmte). Compatibiliteit met de meest voorkomende bouwmaterialen (bijv. baksteen, polystyreen, hout…) is een zeer belangrijke parameter. Ook waterbestendigheid, thermische en akoestische isolatie zijn belangrijk. En natuurlijk het visuele aspect – een grote keuze aan kleuren. De gevel is immers de versiering van het gebouw en het visitekaartje ervan. Bij het kiezen van de beste bekleding voor uw gebouw helpt een aannemer crepi.

aannemer crepi

Renovatie en onderhoud

Als u schade, scheuren of koudebruggen opmerkt waardoor uw huis aanzienlijke hoeveelheden warmte verliest, is dat reden om renovatie van de gevel te overwegen. Scheuren of afbrokkeling van het oppervlak zijn vaak het gevolg van het binnendringen van vocht of ongunstige weersomstandigheden (wind, vorst, regen). Het gevolg van deze schade en het binnendringen van vocht is de vorming van schimmels en zwammen en het verlies van akoestische en thermische isolatie.

Bewezen gevelbepleisteraar

Pleisterwerk is een essentiële fase van het bouwproces die de vaardigheden van een ervaren vakman vereist. Of u nu een nieuw huis bouwt of een bestaand huis renoveert, het kiezen van een gekwalificeerde aannemer crepi is cruciaal om het werk goed te doen. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bouwbedrijf aan wie u niet alleen het stukadoren maar ook allerlei andere klussen uitbesteedt, zoek dan niet verder. Neem contact met ons op!