Aannemer Bouwbedrijf

Hoe vindt u het beste bouwbedrijf? Een die u kunt vertrouwen en waaraan u veel diensten kunt uitbesteden? U kunt het beste inzetten op een bedrijf met ervaring dat niet bang is om zijn werk op internet te tonen, zoals aannemersbedrijf Pieprzyk. Ontdek wat we voor u kunnen doen.

Pieprzyk bouwbedrijf

Bij Bouwbedrijf Pieprzyk vertrouwen we op deskundige arbeidskrachten en ervaren technisch personeel. Wij voeren uitgebreide renovatie- en bouwwerkzaamheden uit en zijn daarmee toonaangevend in het gebied waarin wij actief zijn. Wat kunnen we voor u doen? Dit omvat:

– renovaties, reparaties en binnenafwerking (woningbouw van A tot Z, reparaties, installaties, metselen en meer),

– thermische isolatie (isolatie van gebouwen met ecologische kurkspray),

– klusjesman diensten (repareren, defecten verhelpen, meubels vastschroeven, deuren en ramen ontgrendelen en nog veel meer),

– verkoop van ramen, deuren en kozijnen,

– en nog veel meer.

Werkgebied

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Boorsem, België. Ons werkgebied bestrijkt een grote straal. Dit omvat de steden Genk, Lommel, Balen, Maasmechelen, Hasselt, Maaseik, Tongeren, Diest, Bree, Aarschot, Beringen. We zijn niet alleen een aannemer, een bouwbedrijf, want we leveren ook verkoopdiensten. Wij zijn distributeur van kurkspray, die wij door heel België en Nederland verzenden. Wij werken met particuliere klanten en bedrijven. Als u uw klanten thermische isolatie van de hoogste kwaliteit wilt bieden, kies dan voor deze oplossing.

aannemer bouwbedrijf

Werkingssfeer

Ons werkterrein omvat, maar is niet beperkt tot: algemene aanneming, renovatie en modernisering van huizen (gevels, daken en meer) en bedrijven of openbare en industriële gebouwen. Wij hebben ook veel ervaring met thermische isolatie. Samenwerken met ons bouwbedrijf is een garantie voor een succesvolle transactie, omdat wij diensten van hoge kwaliteit leveren en redelijke prijzen hanteren.

Waarom wij?

Wat ons onderscheidt is onze individuele benadering van cliënten en ons begrip van hun behoeften. Elke opdracht die wij uitvoeren wordt voorafgegaan door een gedetailleerde bespreking, advies en selectie van de beste oplossing voor de klant. Wij beschikken over deskundige kennis en bewezen, ervaren medewerkers.

Voor onze realisaties gebruiken wij materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor onze renovaties en bouwdiensten op het hoogste niveau blijven, en de afgewerkte projecten zich onderscheiden door hun hoge esthetiek en gebruikscomfort. Door dit alles worden wij door onze klanten als aannemer van bouwbedrijven zeer gewaardeerd en daarom bevelen zij ons graag aan bij hun vrienden. Sluit u ook aan bij de kring van tevreden klanten!